Com a Presidenta del CCIA-2021 la Dra. Aïda Valls té el plaer anunciar que aquest any tenim 3 special issues en revistes internacionals indexades a JCR oberts a tothom, però especialment als assistents al CCIA.


N’haviem anunciat 2 i ara n’afegim un tercer, una mica especial… mireu informació de descomptes.

  • International Journal of Computational Intelligence Systems (IJCIS): New reasoning models: improving optimization and decision support with the management of uncertainty and constraints. Guest Editors: Dr. César Fernández, Dr. Aida Valls, Dr. Mateu Villaret. Deadline: 31 de gener de 2022. Els socis EUSFLAT podran tenir els costos APC gratuïts. Fer-se soci de EUSFLAT i ACIA comporta un descompte a ambues associacions, vegeu: https://eusflat.org/members-membership.html
  • Applied Sciences: Woman in Artificial Intelligence. Guest editors: Dr. Aida Valls, Dr. Karina Gibert. Deadline: 15 de novembre de 2021. Descomptes en APC (vegeu a sota).

DonesIAcat promou aquest nou volum especial per fer visible la recerca en femení. És per un volum on els articles han d’anar signats per una dona com a primera autora (acompanyada de qui correspongui). Els millors articles del CCIA que compleixin aquest criteri seran convidats a enviar una versió estesa a aquest special issue amb un descompte del 50% en els costos de APC. Tingueu-ho en compte quan envieu els articles al congrés !!!


Trobareu més informació als enllaços. En cas de dubte, podeu contactar amb la Dra. Aïda Valls.

Dra. Aïda Valls   

CCIA-2021 General Chair

Recommended Articles